pemergian...


hari nih aku nak blik ke tanah air.. puas dah dok kat negeri orang ni.. banyak bende aku blaja.. dosa pahala nafsu... memacam lagi... aku bersyukur sebab sampai sini...

macam-macam ragam manusia aku dah lihat.. semoga apa yang baik akan aku jadikan teladan yang buruk aku jadikan sempadan..

semalam ade member2 bloggers tanyer aku, yang aku punye nih macam anti pembangkang... aku nak bgtau kat korang sumer.. aku takda niat nak memburukkan sesiapa.. aku harap ape yang aku post kat sini, korang dapat nilaikan dari kaca mata hati korang sendiri.

kalau aku betul atau salah korang tegur aku, aku pun mcm manusia lain gak, akan slalu wat kesilapan.. so same2 lah kite menilai ape yang terbaik buat diri kita..

buat sandy beach... smoga kita berjumpa di lain hari...

adios...
assalamualaikum dan salam perpaduan...

2 comments:

  Sinar Cahaya

May 13, 2008 at 5:11 AM

Hai geng,tlg perbetulkan nama cahaya baru kat link 2..tertinggal satu huruf.thank u.

  Skullsplitter

May 13, 2008 at 10:30 AM

Erm.. Harap tak salah sekiranya saya linkkan blog saudara diblog saya. Saya pun pernah dilabel barua UMNO. Tak mengapa.. Masing-masing punya citarasa berbeza..